Tocanita de vinete-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mai 2010 | 4846 vizualizari

 

este grozav de buna,usor de preparat si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 lingura sos de soia
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete-post:

Sunt cantitati pt o persoana

Se curata vanata de coaja apoi se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune in ulei sa se caleasca putin,dupa care se bun bucatile de vanata taiate cubulete si sosul de soia(optional),sare, piper si se lasa sa fiarba cu 1/2 canita de apa 10 minute.

La final se pune pasta de tomate se mai da un clocot si gata,se pune marar tocat daca va place

Daca va place dovlecelul atunci cu siguranta si vanata o sa va placa are un gust foarte bun,este o mancare de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)