Tocanita de vitel

de raluca95 in Vita, 16 Mai 2015 | 3721 vizualizari

 

Daca tot e sambata hai sa facem ceva bun :)

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vitel
  • 3 cepe
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin
  • 3 pahare de apa+1 lingurita de vegeta
  • 3 linguri de pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel:

Incep prin a taia ceapa solzisori si carnea cubulete.

Punem apa la fiert cu lingurita de vegeta si facem o supa falsa. Separat calim ceapa in 3/4 linguri de ulei de masline si cand s-a inmuiat adaugam si carnea si o calim.

Adaugam paharul de vin si lasam sa scada, dupa care adaugam supa, punem un capac, dam focul mic si lasam sa se gateasca incet, amestecand din cand in cand.

Asta va dura aproximativ o ora jumate/doua. Cand a scazut apa adaugam catei de usturoi tocati marunt si pasta de ardei, sare in caz ca mai are nevoie si putin piper si mai lasam sa dea un clocot. O puteti servi alaturi de un pireu de cartofi sau un orez. Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]