Tocanita din carne de vitel

de silvi0ara in Vita, 22 Apr 2010 | 5595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra de vitel  
  • 2-3 cepe rosii  
  • 4-5 cartofi  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • 2 ardei grasi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de vitel:

Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:31

Mai ai o portie si pentru mine?........................

nadina73 1

22.04.2010, 23:39

si eu vreau mai ai si pt mine 5 furuclite iti dau dar o portie primes si eu

silvi0ara 1

23.04.2010, 11:06

Medi,Nadia sigur,pentru voi fac una noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]