Tocanita din piept de pui cu praz

de Valclaudia in Pui, 15 Sep 2013 | 18246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. praz
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde, busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui cu praz:

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii.

Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui feliat.

Punem o cana de apa si acoperim tigaia sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si cel verde, amestecam, stingem focul,acoperim vasul pentru 5 minute si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu mamaliguta si Ceva Fin. Un deliciu!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut