Tocanita din piept de pui cu praz

de Valclaudia in Pui, 15 Sep 2013 | 18988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. praz
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde, busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui cu praz:

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii.

Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui feliat.

Punem o cana de apa si acoperim tigaia sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si cel verde, amestecam, stingem focul,acoperim vasul pentru 5 minute si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu mamaliguta si Ceva Fin. Un deliciu!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]