Tochitura cu mamaliguta

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 35670 vizualizari

 

Un amestec de carnuri, condimente, rosii, o nebunie! Eu am facut-o cu ficat de porc, carnita de porc, piept de pui si carnaciori afumati.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat
  • 400g carne de porc
  • un piept de pui
  • 3 carnaciori afumati
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul.  Adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se inabuseasca in voie. Carnaciorii ii prajim separat intr-un ceaun cu ulei incins, apoi ii scoatem si ii lasam la scurs. Adaugam rosii in bulion taiate cubulete si acoperim cu un capac, sa fiarba mocnit. Spre final punem carnaciorii, usturoiul pisat, condimentam si punem foile de dafin. Mai lasam cam 10 minute. Putem presara marar proaspat tocat si servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impletit