Tort aperitiv

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2015 | 5628 vizualizari

 

Rapid,satios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mai mare
  • 150 gr de sunca
  • 8 felii de branza topita delaco cu sunca
  • 100 gr de unt
  • 3 oua
  • putin patrunjel uscat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv:

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se inmoaie.Bagheta o taiem felii pe care le ungem cu unt amestecat cu patrunjel.Intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt asezam un rand de bagheta feliata,4 felii de branza topita,4 felii de sunca.

Repetam inca o data operatiunea si lasam ultimul rand sa fie sunca. Cele 3 oua le batem cu sare si piper si le turnam in forma peste compozitie.Lasam la cuptor 10 minute la 200 de grade.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem pune orice umplutura dorim.

2

cand scoatem din cuptor punem o farfurie peste forma si intoarcem invers ca sa putem dezlipi hartia de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre