Tort C

de Constelatialeu in Torturi, 20 Feb 2017 | 2701 vizualizari

COMENTARII (19)

Andra_Constantinescu 1

20.02.2017, 19:19

Bun! As manca si eu o feliuta!

Panacris 1

20.02.2017, 19:24

simona72 1

20.02.2017, 19:37

Puteai să-l faci și tu V de la Vali

MotanLaOale 1

20.02.2017, 19:39

bun bun

Bya Ralu 1

20.02.2017, 19:43

bun

Constelatialeu 1

20.02.2017, 19:47

Sa-l faca el V, eu il fac C.....)))

miki_a 1

20.02.2017, 19:52

"C" de la Clemeeeee! Delicioasa crema, frumoasa prezentare!

Rahela Velicu 1

20.02.2017, 19:57

ce tare!

Bunica 1

20.02.2017, 20:22

2în 1 cafea cu tort))

Gherca Daniela 1

20.02.2017, 20:22

super!

Rocsi 1

20.02.2017, 20:25

Eu vroiam chec simplu, dar daca l-ai umplut, totusi nu pot sa refuz portia mea!

mihaelar63 1

20.02.2017, 21:02

Super !!! Imi place C-ul care era sa fie O

Catalina L 1

20.02.2017, 22:24

C de la Catalina? buna ideea si bun tort

Bucataras Diana 1

20.02.2017, 22:26

Foarte tare! Am facut si eu ieri un guguluf, daca aveam timp incercam reteta ta

RuxyRux 1

20.02.2017, 22:28

Delicios ce ai combinat tu acolo!

Constelatialeu 1

20.02.2017, 22:40

Multumesc, dragutilor ! M-am dixtrat nitel ca azi m-am cam plictisit, n-am avut chef de treaba.....

anca_rm 1

21.02.2017, 09:44

delicios chectort ,

-Licurici- 1

21.02.2017, 13:02

oanapl 1

21.02.2017, 17:30

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu portocale