Tort Capşunică

de adellyna in Torturi, 24 Iul 2014 | 3757 vizualizari

 

Pentru zile speciale

 

INGREDIENTE

  • Blat de tort cu cacao din comert
  • 2 plicuri de Creme Ole ciocolata
  • 400ml frisca
  • Bomboane colorate
  • 400g capsuni
  • Un tub de frisca pentru decor
  • Un plic de zahar vanilat
  • Esenta de vanilie
  • Esenta de rom
  • Esenta de migdale
  • O cescuta de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Capşunică:

Se pune blatul pe o farfurie mare

Punem intr-un ibric cescuta de apa cu plicul de zahar vanilat si cate o lingurita din esente, amestecam pe foc pana se dizolva zaharul si insiropam

Intr-un bol amestecam 400ml frisca cu cele 2 plicuri de Creme Ole . Crema obtinuta se pune pe blat. Cu restul de crema finisam tortul.

Ornam cu frisca 

Taiem capsunile si le asezam 

Presaram bombonelele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Capşunică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]