Tort cheesecake cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 5285 vizualizari

 

Tort cheesecake cu zmeura, racoros, de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mascarpone: 500gr;
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • zmeura;
  • 1 cutie frisca lichida (smantana dulce 30%) 250ml;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cheesecake cu zmeura:

Se face un blat crocant din biscuitii dati prin robot si untul topit. Se pune in interiorul formei de tort apasand. Se bag la cuptor 10 minute.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca batuta inainte.

Se pun un strat de crema peste blatul racit, apoi un strat subtire de zmeura, se adauga restul de crema, se niveleaza apoi se adauga zmeurele ramase.

Se da la rece minim 5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de racoroasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu afine si zmeura