Imi pare rau ca nu am poze cu sectiunea,l-am dus la gradinita
BLAT
CREMA GANACHE DE CIOCOLATA
CREMA GANACHE DE CIOCOLATA ALBA
DECOR
BLAT
Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare,Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma lucioasa,adaugam galbenusurile frecate cu zaharul si esenta de vanilie,apoi faina amestecata cu praful de copt,incorporam usor in compozitie cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul incalzit la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.
CREMA DE CIOCOLATA
Rupem ciocolata bucatele si o punem intr-un vas la foc mic impreuna cu frisca si aducem la punctul de fierbere,dam deoparte si omogenizam,
Dam la rece cateva ore pana compozitia se intareste ,apoi o mixam pana obtinem o crema pufoasa.
CREMA DE CIOCOLATA ALBA
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida la foc mic, omogenizam , racim si dam la rece cateva ore
O mixam impreuna cu intaritorul de frisca pana devine o crema pufoasa,la final adaugam si esenta de vanilie
Ansamblare-blatul il taiem in doua.
asezam priam foaie insiropam/crema de ciocolata si dam la frigider cateva minute,adaugam crema de ciocolata alba/a 2 foaie si decoram cu pasta de zahar
1
m-am inspirat de la Miha pentru tort si Anca pentru pasta de zahar,le multumesc frumos>:D<