Tort cu crema capuccino

de gaby_duceag in Torturi, 23 Apr 2010 | 8342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6oua
  • 2pahare faina cernuta
  • 2pahare zahar
  • 2linguri cacao
  • 3linguri ulei
  • un praf de sare
  • crema:
  • 600ml frisca
  • 5linguri capucino
  • un intaritor frisca
  • 2linguri zahar pudra
  • sirop:
  • 300ml cafea preparata
  • decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema capuccino:

blatul

separam albusurile de galbenusuri

albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul adaugat treptat

incorporam galbenusurile

adaugam in ploaie faina cernuta. cacaoa si la urma uleiul

amestecam usor

coacem intr-o forma de tort 25",la foc mic,40min

(a crescut fff bine)

 

crema:

mixam frisca cu capuccino,intaritorul si zaharul pudra pana ce capata o constenta ferma

 

taiem blatul in 3

insiropam cu cafea si intindem frumos intre blaturi, crema si ornam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema capuccino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure