Tort cu crema de vanilie si banane

de patrick_2010 in Torturi, 14 Ian 2013 | 11622 vizualizari

 

o reteta dulce rapida si pe placul tuturor

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic crema vanilie Dr. Oetker
  • frisca Dr. oetker
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de vanilie si banane:

BLAT:

Se bat albusurile spuma, apoi pe rand se adauga 5 linguri de zahar, se bate spuma pana se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se bate in continuare apoi se adauga pe rand 5 linguri de faina amestecand cu o lingura de lemn sau spatula. Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul incins

Intre timp se prepara crema de vanilie si frisca

Cand s-a racit se taie in doua se unge cu crema, peste crema se aseaza feliile de banane. Se orneaza cu frisca. Se pastreaza la rece

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de vanilie si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort "Raza de Soare"