Tort cu frisca, cafea si piscoturi

de Laura Alexia in Torturi, 17 Oct 2011 | 7665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 1 l frisca
  • 600 ml cafea
  • zahar
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca, cafea si piscoturi:

Prima oara se prepara cafeaua. Dupa ce cafeaua este gata se adauga zahar ca sa fie suficient de dulce. Intr-un bol se toarna frisca lichida si se mixeaza pana devine suficient de tare.

Pe platou se cerne cacao, se ia cate un piscot si se inmoaie in cafea unul cate unul. Dupa ce am terminat de asezat primul strat punem un strat de frisca si vom cerne din nou cacao peste frisca. Dupa ce am terminat de cernut cacao, iar vom pune un strat de piscoturi pe care le inmuiem in cafea si punem din nou frisca si tot asa pana terminam piscoturile. La sfarsit imbracam tortul in frisca si cernem cacao peste tot.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca, cafea si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras 1

13.11.2011, 20:14

La multi ani fetitei! Scrie te rog si cantitaile ingredientelor. Daca cineva ar dori sa prepare aceasta reteta nu s-ar descurca. Ideea este sa impartasimcit mai detaliat celorlalti bunatatile care ne plac

danakarin 1

13.11.2011, 20:23

la asa o fetita adorabila, un tort pe masura. Sa creasca mare si frumoasa

Bucataras Medi 1

13.11.2011, 20:36

La multi ani,fetitei!...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu cirese