Tort cu fructe

de Lau in Torturi, 6 Ian 2017 | 3075 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g piscoturi
  • 250 ml frisca
  • 400 g iaurt
  • 200 g crema de branza
  • 200 g zahar pudra
  • 3 plicuri gelatina
  • 1 conserva fructe tropicale(800 g)
  • 100 g zmeura
  • Blat
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Prima data, pregatim blatul. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.

Adaugam uleiul, faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala, amestecam cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Crema. Mixam crema de branza cu zaharul si adaugam iaurtul, frisca mixata inainte si amestecam bine. Adaugam gelatina hidratata si dizolvata pe baie de abur. Amestecam bine si dam la rece 10 minute.

Intr-o tava cu pereti detasabili, adaugam blatul si pe margine adaugam piscoturile pe care le-am trecut prin sucul de la compot ;adaugam 1/2 crema, fructe si deasupra un strat de piscoturi, crema -fructe-piscoturi-crema si dam la rece 2 ore.

Decoram cu frisca si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine