Tort cu nuca Praga

de La Ancuta in Torturi, 13 Sep 2010 | 6936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de sare
  • Crema:
  • 250 ml frisca
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 2 linguri nuci macinate
  • putina esenta de rom
  • Glazura:
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • putina apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca Praga:

Se freaca galbenusele cu zaharul, apoi se adauga nucile, faina si pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet

Dupa ce se coace se lasa sa stea 24 de ore.

Pentru crema se bate frisca bine apoi se adauga celelalte ingrediente.

Dupa 24 de ore se taie si se pune crema.

Deasupra se pune glazura si se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca Praga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu 3 feluri de crema.