Tort cu visine si frisca

de reisnaor_2006 in Torturi, 3 Iul 2014 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • un praf de sare
  • visine
  • 200 ml frisca
  • sirop de brad (ptr. insiropat blatul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu visine si frisca:

Albusurile se bat impreuna cu sarea, zaharul si adaugam treptat galbenusurile si faina. Compozitia se toarna intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor 30 de minute.

Visinile le curatam de samburi,le spalam si adaugam peste ele zahar.Cand blatul este gata il lasam la racit si il taiem in jumate.Insiropam blatul cu suc facut din sirop de brad,adaugam un strat de frisca,unul de visine,iara frisca si jumatea cealalta de blat pe care o ornam la fel.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Gustul siropului de brad si visina usor acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]