Crema:
Zaharul se pune la caramelizat la foc mic dupa care se adauga treptat laptele si se amesteca pana cand se topeste tot. Galbenusurile se amesteca cu 1-2 linguri cacaoa si 2 linguri de lapte, dupa care se incorporeaza in crema de zahar. Se amesteca pana cand se ingroasa. Se lasa la racit.
Gelatina se amesteca cu 5 linguri de apa si se pune la cald, daca mai este nevoie se mai poate adauga apa. Smantana se bate frisca cu lingurita de zahar vanilat si se amesteca cu crema de zahar racita. Dupa ce se amesteca bine se adauga si gelatina si se mai amesteca un pic dupa care se da la racit. Se poate adauga dupa gust si un pic de zeama de portocala.
Cafeaua pregatita se amesteca cu zeama de la o portocala sau cu o sticluta de esenta de rom, dupa gustul fiecaruia.
Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza pe o tava in orice forma doriti. Se pune un strat gros de crema care se intinde bine si cu grija peste piscoturi. Se mai aseaza un strat de piscoturi si crema ramasa pentru ornat.
Ciocolata se topeste cu laptele sau cu zeama de portocala. Se intinde subtire pe o folie si se lasa la racit. Se poate orna cu ciocolata topita sau cu cacao presarata, banane sau cu o alta crema.