Tort diplomat

de maria_claudia in Prajituri, 26 Dec 2010 | 8341 vizualizari

 

pentru ca in pima zi a craciunului baiatul meu cel mic a implinit 19 ani am facut acest tort pentru el

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piscoturi,
  • 4 oua ,
  • 350 gr zahar,
  • o cutie ananas ,
  • 250 ml lapte
  • 250 gr frisca ,
  • zahar vanilat
  • 3 plicuri gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

piscoturile se insiropeaza in zeama de la compot si se aseaza intr-o tava detasabila,

gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa ,ouale cu zaharul si laptele se fierb la foc mic pana devine o smantana groasa apoi se adauga gelatina si se amesteca bine ,

cand s-a racit se adauga ananasul bucatele si frica  apoi se da la rece pentru 6-7 ore si se orneaza cu frisca si bombonele dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]