Tort diplomat

de Bucataras Monica in Torturi, 11 Mar 2012 | 20977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 pachete gelatina
  • 1 cana zahar
  • 1 cutie compot ananas
  • 500 ml frisca hulala
  • portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

     Gelatina se pune la hidratat in zeama de la compot(inainte cu 30 minute).Se separa ouale.Albusul se bate spuma cu jumatate din cantitatea de zahar(jumatate de cana),cu zaharul ramas se freaca galbenusurile.Se bate frisca spuma.Apoi se pun pe foc galbenusurile si se adauga peste ele gelatina amestecand repede fara a le lasa prea mult pe foc...Frisca se incorporeaza cu albusurile spuma,apoi se adauga galbenusurile...

      Intr-o tava se pun pe fundul acesteaia bucatele de portocala si de ananas din compotul ramas,se toarna compozitia repede si peste  aceasta se mai pun cateva fructe....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

mutulescu 1

17.12.2012, 18:32

bravo cred ca afost ff bun

Danutzica 1

31.12.2012, 12:56

LA facut si mami meu dar a dublat cantitatile a adaugat compot de piersici stafide si zeama de lamaie in frisca

klausenburger_adica Lacrima 1

17.08.2014, 17:07

Rapid si bun... Bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat