Tort Diplomat cu portocale si ananas

de butoiaurora76 in Torturi, 9 Iul 2013 | 14769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 pachete gelatina
  • 1 cana zahar
  • 1 cutie compot ananas
  • 500 ml frisca hulala
  • portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu portocale si ananas:

Gelatina se pune la hidratat in zeama de la compot (inainte cu 30 minute). Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu jumatate din cantitatea de zahar (jumatate de cana),  cu zaharul ramas se freaca galbenusurile. Se bate frisca spuma. Apoi se pun pe foc galbenusurile si se adauga peste ele gelatina amestecand repede fara a le lasa prea mult pe foc.

Frisca se incorporeaza cu albusurile spuma, apoi se adauga galbenusurile de pe foc.

Intr-o tava se pune o folie de ceolofan si pe margini rondele de portocala, se toarna compozitia si deasupra se pun piscoturile de sampanie. Apoi se pune tortul la frigider si dupa ce s-a intarit se rastoarna pe un platou piscoturile de portocala devenind baza tortului. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu portocale si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu piscoturi