Tort Doboș - tortul copilăriei mele

de Rita Ilies in Torturi, 22 Noi 2015 | 8157 vizualizari

COMENTARII (60)

Rita Ilies 1

06.12.2015, 11:44

Mulțumesc frumos!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:09

Minunat

Rita Ilies 1

12.12.2015, 23:57

stefan63by 1

20.01.2016, 11:25

Cel mai gustos tort !

Rita Ilies 1

20.01.2016, 14:43

Vai! Mulțumesc frumos!

aia 1

03.10.2016, 15:00

a iesit nemaipomenit! Trebuie sa recunosc insa ca nu am avut curaj sa-l fac cu margarina . O alta mica schimbare pe care am facut-o e ca in loc de 9 blaturi rotunde am copt 4 mari, dreptunghiulare, rezultind in 8 blaturi de dimensiuni normale. Timpul total de preparare a fost cam de doua ore si trebuie facut cu o zi innainte ca blaturile sa traga suficienta umezeala din crema, dar merita efortul!

Rita Ilies 1

19.10.2016, 19:24

aia, nici eu nu-l fac cu margarină. Pe blogul meu, www.culinaryrainbow.ro, am și specificat de ce l-am făcut cu margarină. A fost vorba de un concurs organizat de Rama.

oanapl 1

18.06.2017, 15:03

Ce bine arata!

mamaieelena 1

18.06.2017, 23:31

Oana 1

11.10.2017, 11:55

Draguta mea, mie nu mi-au iesit atatea foi cate ti-au iesit tie...mie mi-au iesit 7 foi+ 1 pentru deasupra. Posibil sa fi pus prea multa compozitie la primele doua foi, ca nu stiam exact cat sa pun....Dar a iesit foarte bun si chiar nu se face greu deloc! Norocul meu e ca am vreo 6 tavi de copt de 20 cm si a mers treaba repede. Bagam la copt cate 3 tavi odata si se coceau super repede.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de cafea, vanilie si zmeura