Tort fulg de nea

de stratulatgeorgiana in Torturi, 6 Feb 2013 | 4539 vizualizari

 

Un cadou deosebit si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1plic zahar vanilinat
  • 2plicuri crema de trufe cu rom si ciocolata
  • 500ml lapte
  • martipan
  • colorant alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fulg de nea:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana devin spuma,apoi se adauga faina in ploaie, se amesteca usor sa nu se lase,se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu.

Dupa ce s-a copt se lasa la racit si apoi se taie in trei..se insiropeaza si se umple cu crema de ciocolata,trufe si rom,(preparata dupa indicatiile de pe plic) si bucati de visine.La final se adauga martipanul pe deasupra si se orneaza dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fulg de nea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]