Tort Hallowen

de Lau in Dulciuri, 19 Oct 2013 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 oua
  • 5 linguri apa rece(de la frigider)
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 250 g ricotta
  • 200 ml suc de struguri
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • struguri
  • Decor
  • pasta de zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hallowen:

BLAT-Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea care nu curge.

Adaugam galbenusurile si apa,amestecam usor cu o paleta,adaugam faina cernuta si amestecam pana se incorporeaza.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.

Crema-intr-un vas adaugam ricotta si o mixam pana devine ca o crema,adaugam frisca(care am mixat-o inainte) si omogenizam,adaugam treptat sucul de struguri,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,amestecam pana se omogenizeaza.

Asezam prima foaie o insiropam-intindem crema-struguri-a 2 foaie-insiropam-crema-struguri-a 3 foaie o insiropam si o ungem cu un strat subtire de crema.

Decoram cu pasta de zahar 

Multumesc Patricia pentru reteta de la blat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hallowen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]