Tort "NOIRE"

de MotanLaOale in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 7935 vizualizari

COMENTARII (82)

gaby_duceag 1

30.06.2011, 10:21

ce-mi place sinceritatea ta!!!!
Motanel daca ai fi citit completarile mele la reteta, ai fi obtinut acel wow dorit.
Nu le-as fi facut daca desertul m-ar fi dat pe spate.
Din experienta mea cu gelatina, ciocolata, deserturile, am facut acele completari tocmai pentru ca n-a fost fix pe gustul meu.
Hai c-o s-o fac tot eu si cu acele completari si facem un noire-tunat )))
Daca voi zice wow, te anunt, da?))

Miha 1

30.06.2011, 10:32

Eu am pus mai putina gelatina si a fost ok.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:39

Gaby Am citit toate retetele postate sa vad diferentele si am facut o medie iar adaugurile atipice nu am stiut ca sunt pentru inbunatatire am crezut ca sunt variatiuni din alte motive (nu am in casa.....nu-i place lui.....etc).
Multumesc pentru "tuning"

gaby_duceag 1

30.06.2011, 10:39

Ok a fost si a mea, odata ce am terminat-o intr-o zi, dar nu mi-a placut consistenta, acu 5 gr cat mai fac .
Ar avea o cu totul alta consistenta cu frisca mixata (o stiu de la tortul cu 3 feluri de cioco care chiar imi scoate un wow adanc )) ) si poate as renunta si la unt, nu ii vad rostul odata ce au destule grasime: ciocolata, cacaua (daca o pui), frisca.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:41

miha Si eu m-am gandit dupa ca era bine dar era tardiv.
Multumesc

deyutzky 1

30.06.2011, 10:41

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:46

gaby Cu untul cred ca ai dreptate iar cu gelatina nu stiu pentru ca nu prea am folosit la preparate.
Oricum cred ca mai trebuie facuta una pentru lamurirea acelui "woau"

Rocsi 1

30.06.2011, 10:46

de aratata arata bine..gustoasa e...ca nu a fost chiar pe gustul tau se mai intampla din astea,sa faci ceva si sa nu-ti placa

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:47

deyutzky

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:48

rocsi Multumesc

lilik 1

30.06.2011, 10:52

arata tare bine

marcela1979 1

30.06.2011, 10:53

arata bine

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:09

lilik Multumesc

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:09

carla Multumesc

mihaelaM 1

30.06.2011, 11:15

imi place,arata bine

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:34

mihaela Multumesc

ela 1

30.06.2011, 11:40

cata sinceritate.....deci sa nu ma pun sa o fac si eu

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:44

ela Daca aplici povetele de la Gaby se imbunatateste simtitor.

Miha 1

30.06.2011, 11:45

Gabi, alea 5 g is ca si centimetrii care conteaza. Consistenta nu a mai fost aceeasi ca si la "prajitura Blanc" pe care am facut-o inainte cu 15 g.
Crema de la tortul cu 3 feluri de cioco e intradevar super, dar deja e altceva. Aia are consistenta unui mousse, Noire e un soi de panna cotta.

MIUTA 1

30.06.2011, 11:47

Nu stiu daca gustul este wauu dar arata foarte bine

gaby_duceag 1

30.06.2011, 11:51

Pai eu la Blanc m-am referit ca ai facut-o prima. Ai pus apoi mai putin tocmai pt ca e prea inchegata . Si deci ai pus jumatate din cat are reteta , care clar o imbunatateste ca juma' deja e mult ). Daca noire e soi de panna cotta clar nu voi face panna cotta niciodata )). Faptul ca frisca mixata ar face-o mai aerata io cred ca i-ar face mai mult decat un bine )))

gaby_duceag 1

30.06.2011, 11:52

Motanel, dar oare nu putem face wow si la alte prajituri?))

RuxyRux 1

30.06.2011, 11:54

Si totusi....arata grozav...si cum mie chiar imi place muuult panna cotta...ai nota 20 Motane

Miha 1

30.06.2011, 11:58

Gabi, daca nu-ti plac cremele inchegate si alunecacioase pe gat eu zic sa nu faci panna cotta. Poate doar daca vrei s-o dai la vecini.

Sigur ca fiecare face dupa preferinta, fiecare isi aduce aportul personal intr-o reteta...eu nu sunt impotriva schimbarilor.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:04

MIUTA Miltumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata