Tort "NOIRE"

de MotanLaOale in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 7931 vizualizari

COMENTARII (82)

La Ancuta 1

30.06.2011, 12:05

Eu am incercat-o cu frisca mixata si a fost destul de aerata, in comparatie cu varianta nemixata.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:05

gaby putem face woau la tot felul de preparate cu conditia sa fie woau

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:06

Ruxy Multumesc pentru apreciere

gaby_duceag 1

30.06.2011, 12:07

motanel, ma provoci ) si cum eu vorbesc multe prostii))mai bine plec la bucatarie )))))

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:07

postavaru Multumesc de pont

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:09

gaby Nu este vina ta ca limba romana are mai multe intelesuri

Rocsi 1

30.06.2011, 12:23

bai dar mai faceti o data,puneti mai putina gelatina si bateti frisca aia de sare pe pereti sa vedeti ca o sa va placa ,zic si eu..mie imi e frica sa fac ca nu stiu daca va manca mama si va trebui sa o mananc singura...si nu pot manca eu o praji din asta toata

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:47

rocsi asa am si planuit sa o mai facem o data cu toate modificarile.

Rocsi 1

30.06.2011, 12:53

atunci astept un woauuuuuuuuuu din suflet

madi_marin 1

30.06.2011, 13:12

arata bine.... acum am inteles de ce nu ti-a placut prea mult.... cam multa gelatina si e o idee buna sa fie batuta frisca inainte sa fie adaugata....sigur ii da alta textura.... asteptam si varianta 2....

MotanLaOale 1

30.06.2011, 13:14

Sigur se face

diaconta 1

30.06.2011, 13:47

Arata foarte bine,si asa cum au spus fetele,e mult mai buna cu frisca batuta,altfel poti sa fii multumit de rezultat

MotanLaOale 1

30.06.2011, 14:02

Multumesc

mamaieelena 1

30.06.2011, 14:34

arata f bine acum cu gustul numai tu sti exact cum ai procedat si adevarat este ca mai trebuie incercat ca sa te lamuresti unde e gresala oricum e super aratos

monike 1

30.06.2011, 14:48

Hai ca m-ai desumflat, Motane ... si eu care vroiam sa sparg ghiata in weekend cu prajitura asta , ca si eu ma cam feresc de gelatina.
Oricum poza e wauu

MotanLaOale 1

30.06.2011, 15:01

mamaieelena Multumesc asa fac

MotanLaOale 1

30.06.2011, 15:04

monike Trebuie incercat cu modificarile puse de fete. Gusturile nu se aseamana. Tie poate sa-ti placa

DIANA B 1

30.06.2011, 15:58

M-ai dezumflat si pe mine ... a cui reteta ai facut-o , sau e una proprie ? ca de aratat , arata ...

aziz 1

30.06.2011, 15:58

arata foarte bine

MotanLaOale 1

30.06.2011, 15:59

Onesta Am facut o medie intre mai multe retete

MotanLaOale 1

30.06.2011, 16:00

aziz Multumesc

LicutaMarin 1

30.06.2011, 16:27

Cred ca nu am nici o vina pentru reteta asta, nu?...Imi pare rau sa aud asfel de comentarii ...

Anamaria7 1

30.06.2011, 16:33

mortaal

MotanLaOale 1

30.06.2011, 16:38

Licuta Bineinteles ca nu ai nici o vina. Vina o poarta diferentierea gusturilor de la individ la individ.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 16:39

Anamaria Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu glazura de lamaie