Tort Rudolf

de stratulatgeorgiana in Torturi, 3 Ian 2014 | 3549 vizualizari

 

cine vrea o felie???

 

INGREDIENTE

Blaturi

  • 14oua
  • 14lg faina
  • 14 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat

Umplutura:

  • 2creme de vanilie pt prajituri
  • coaja de portocala confiata
  • miez de nuca macinata
  • martipan pt decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Rudolf:

Se fac 2 blaturi:primul din 8oua,8lg zahar batute spuma si 8lg de faina se coace blatul intr-o forma rotunda mai mare.Apoi se bat celelalte 6oua cu 6lg zahar spuma si se adauga 6lg faina si se coace intr-o forma rotunda mai mica.In ambele cazuri formele se tapeteaza cu hartie de copt.

Dupa ce s-au copt si racit blaturile se taie in 2parti egale,fiecare.Se insiropeaza dar nu foarte mult se adauga crema de vanilie,coaja de portocale confiata si miezul de nuca si se adauga partea de deasupra a blatului.Se aseaza blaturile insfel incat sa formeze capul lui Rudolf.Dupa ce a fost decupat se acopera cu martipan de culoare maro si se fac si detaliile :nas,urechi,gura.

                Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Rudolf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]