Tort Snickers

de Flori82 in Torturi, 3 Mar 2013 | 5873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 8 oua (doar albusurile)
  • 300 g zahar
  • 4 lg faina
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
  • 400 g miez de nuca
  • Crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 1 ciocolata neagra cu 45% cacao
  • 4 lg lapte dulce
  • 1 pachet unt 65%- 82% grasime
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Snickers:

Blat

Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila, cu hartie de copt.

Crema

Se mixeaza galbenusurile, oul si zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care se pune la bain marin, cand devine cremoasa se adauga laptele, cacao, ciocolata bucati si untul. Se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Blatul este de preferat sa fie facut cu o zi inainte pentru a se taia bine.

2

Se orneaza la aprecirea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Snickers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ness si ciocolata alba