Tortulet din peste sabie cu rosii

de alba_zori in Peste, 20 Iul 2012 | 3439 vizualizari

 

Si iarasi peste sabie.Il prefer pentru carnita curata si gustoasa,este ceva de calitate.Cat de mult costa nici nu vreau sa ma gandesc,aproape 30 de euro la kilogram.M-am gandit de ce sa nu fac un tortulet ca si la restaurant.Ce incercari mai fac si eu, nu?.. dar foarte bun,sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • doua felii de peste sabie proaspete
  • ulei de masline
  • rosii
  • sare
  • nucsoara
  • jumate de pahar de vin Martini
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet din peste sabie cu rosii:

Am pus feliile de peste sabie intr-o tigaie cu ulei de masline,am sarat,am ras putina nucsoara si am turnat  jumate de pahar de vin.

Am adaugat feliile de rosii ,am lasat vreo 15 minute pana am vazut ca e gata,si am asezat in farfurie : trei felii de rosii proaspete taiate felii in lat ca baza pentru peste,am sarat putin si apoi am decupat din peste doua felii tot rotunde si am asezat ca un tortulet.

Am decorat cu o frunzulita de patrunjel,o bucatica de pepene, dar mica mica pentru decor dar si pentru un gust mai dulce,mai modern,ornat cu rosiile coapte si doua felioare de lamaie.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet din peste sabie cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]