Trandafiri din foietaj

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2011 | 9466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • felii subtiri de parizer,
  • ou pentru uns,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (32)

kamy 1

15.12.2011, 18:21

ce frumos arata

bijoux 1

16.12.2011, 12:23

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]