Trigoane aperitiv

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 9555 vizualizari

 

M-a inspirat reteta Nadinei...doar ca eu le-am facut cu branza sarata, bune langa o bere....

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 200 g telemea de oi 
  • 100 g urda
  • 3 oua ( unul pentru uns trigoanele)
  • 200 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane aperitiv:

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din compozitia de branza(telemeaua data prin razatoare si amestecata cu urda si ou batut)   Trigoanele formate le-am asezat in tava de la aragaz , le-am uns cu ou si le-am dat la cuptorul incalzit pentru cca 20 min. Excelente alaturi de un pahar cu bere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei deliciosi