Trigoane aperitiv

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 9289 vizualizari

 

M-a inspirat reteta Nadinei...doar ca eu le-am facut cu branza sarata, bune langa o bere....

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 200 g telemea de oi 
  • 100 g urda
  • 3 oua ( unul pentru uns trigoanele)
  • 200 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane aperitiv:

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din compozitia de branza(telemeaua data prin razatoare si amestecata cu urda si ou batut)   Trigoanele formate le-am asezat in tava de la aragaz , le-am uns cu ou si le-am dat la cuptorul incalzit pentru cca 20 min. Excelente alaturi de un pahar cu bere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)