Trottole cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Paste, 26 Oct 2015 | 4680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste trottole (colorate)
  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • ardei capia rosu si verde
  • ardei gras portocaliu
  • o bucata de praz
  • 100 gr unt
  • 200 ml supa de pui
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trottole cu piept de pui:

Tocam prazul si ardeii si ii punem la calit, impreuna cu untul, intr-o tigaie intinsa.

Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri si il adaugam peste legume.

Potrivim de gust cu sare, busuioc si ardei iute pudra, adaugam pastele si supa de pui.

Acoperim cratita cu un capac pana ce pastele sunt patrunse suficient.

Daca mai este nevoie se mai pot adauga condimente.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Recomand busuiocul verde, gustul este mult mai fin si aromat (eu am optat pentru cel uscat pentru ca imi era mai la indemana)

Daca ti-a placut reteta noastra "Trottole cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline