Trunchi de merlucius in pesmet

de burdulea56 in Peste, 16 Apr 2010 | 7685 vizualizari

 

Se serveste cu lamaie, sau sos racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • faina alba,
  • pesmet,
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius in pesmet:

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit.

Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:33

si eu sunt mare amatoare de peste........................foarte bun , Lenutica.

burdulea56 1

26.04.2010, 22:58

Bun, bun Medi, asa e.

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu garnitura de brocoli