Trunchi Grenadier cu legume!

de Panacris in Peste, 3 Dec 2011 | 7543 vizualizari

 

Peste si legume colorate!

 

INGREDIENTE

  • trunchi de peste grenadier 500 g.
  • mazare boabe congelata 200 g.
  • morcovi proaspeti 2 bucati
  • ceapa alba 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • ardei galben 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • ardei verde 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • marar verde uscat 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi Grenadier cu legume!:

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi Grenadier cu legume!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 21:45

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:07

pesteeeeee bun bun

Panacris 1

04.12.2011, 20:08

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de cod