Tuica fiarta

de divainbucatarie in Bauturi, 23 Ian 2011 | 6742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml tuica
  • cateva boabe de piper
  • 1/4 lingurita cuisoare
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 60 g zahar sau 2 lingurite de miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

Punem la fiert tuica impreuna cu mirodeniile si zaharul. Acoperim ibricul cu un capac si lasam sa fiarba in clocot 2 minute. Luam de pe foc si servim fierbinte.
Noroc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kaffi - Cafea Luxemburgheza