Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post

de deyutzky in Prajituri, 23 Mar 2013 | 2996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de apa(250 ml) calduta
  • 30 ml ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post:

Punem intr-un bol zaharul+zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt.

Intr-un vas separat amestecam apa calduta cu esenta de vanilie si uleiul.

Adaugam compozitia lichida in bolul cu faina si amestecam bine.

Impartim compozitia in 2 parti egale, iar in una din compozitii adaugam lingurita de cacao.

Ungem tava cu ulei si umplem formele pe 3 sferturi.

Dam tava la cuptor pentru aprox 25-30 min la foc mic.

Se scot si se pudreaza cu zahar pudra. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu merisoare si crema de vanilie