Turta cu chimen

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 5250 vizualizari

 

Excelent aperitiv, sau o garnitura la carne alba, merge perfect cu un vin alb demisec....hîc!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml iaurt
  • 200 g urda
  • 300 g telemea usor desarata
  • 3 oua
  • 2 linguri chimen
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri mustar
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu chimen:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se bat bine ouale, se adauga iaurtul, se amesteca, se adauga chimenul, urda, telemeaua rasa, faina si se condimenteaza cu piper, dupa gust.

Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30-40 de minute.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu cascaval