Turtite

de cristinutanicolita in Piine, 20 Sep 2014 | 4096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • sare
  • 1 plic drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite:

Se amesteca faina cu sarea si drojdia uscata'; se adauga apa calduta si se framanta pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Se ia cate o bucatica de aluat, se intinde cu merdeneaua (sucitorul) si se coc pe plita sau intr-o tigaie antiaderenta la foc mic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batbout (painici marocane)