Un mic dejun copios

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • 1 ridichie
  • salata
  • ardei
  • rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un mic dejun copios:

Se incepe prin a pregati cosuletul din cascaval ras astfel: intr-o tigaie de dimensiuni mai mici decat cea normala se pune la incins la foc de aragaz si se imprastie pe toata suprafata, cascavalul in mod egal. La inceput focul trebuie sa fie mai domol, iar cand cascavalul s-a topit uniform se da focul mai mare. Cu o paleta si cu indemanare se intoarce ca la clatite pe cealalta parte ca sa se rumeneasca putin. Se scoate pe dosul unui borcan de miere si rapid se aduna cascavalul pe peretii borcanului pentru a da forma de cos si acesta sa se intareasca. Se lasa pana la racirea completa a cosuletului.

In aceeasi tigaie am facut un ou ochi pe care l-am pus in cosulet ornand cu ridiche, ardei si rosie. La baza am pus salata verde rupta in bucati mici. Alaturi de o cafea cum sotul obisnuieste sa bea dimineata este delicios acest mic dejun.

Pofta mare,

TIPS-URI

1

Ati remarcat probabil ca nu am folosit sare si alt condiment, dar eu nu prea folosesc sare atunci cand este branza sau cascaval ca mi se pare suficient cat contin ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu masline