Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

de Ina in Porc, 2 Ian 2017 | 17026 vizualizari

COMENTARII (22)

Ina 1

02.01.2017, 13:59

Bucataras Diana 1

02.01.2017, 14:09

Merisor 1

02.01.2017, 14:26

Daaaa, asta e bună la cornulețe, mai ales! Am și eu câteva borcane.

MotanLaOale 1

02.01.2017, 14:57

alilianaa 1

02.01.2017, 15:13

cea mai buna grasime pentru fursecuri si cornulete...

Aletta 1

02.01.2017, 15:26

mirela0911 1

02.01.2017, 15:29

Cine nu are, sa-si faca! Sau sa primeasca de la altii, cazul meu!

Lau 1

02.01.2017, 15:36

tare buna

Bunica 1

02.01.2017, 15:47

Am făcut si eu un borcan

Rahela Velicu 1

02.01.2017, 17:54

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 19:03

Asta-i tare buna la prajituri si fursecuri!

Rocsi 1

02.01.2017, 19:04

Nu are gust de ceapa? Oricum este grozava untura la pregatirea fursecurilor sau aluaturilor de tarte, pentru ca ies fragede!

Ina 1

02.01.2017, 19:53

Deloc, Rocsi! Am scris in tipsuri ca nu se imprima gustul de ceapa. De cand ma stiu punem ceapa la pregatirea unturii si a jumarilor. Si la final mananc eu ceapa aia crocanta

CameliaR 1

02.01.2017, 20:54

Vreau si eu pentru fursecuri.

mihaelar63 1

03.01.2017, 08:06

Buna si la haiose

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 14:45

diaconta 1

03.01.2017, 16:13

Foarte bine ai facut ca ai pus reteta.
Eu foloseam osanza cruda pentru aluatul de haiose.Si imi ieseau grozav de bune,dar cu osanza de la porc crescut in gospodarie.E a doua oara cand cumpar osanza si nu imi iese aluatul.
Dar m-a surprins si faptul ca osanza cumparata nici nu are mirosul specific,cel care ma deranja intotdeauna.
Mai am o portie mare de osanza cumparata,acum ma gandesc ce sa fac cu ea

miki_a 1

03.01.2017, 19:22

O rețetă de colecție!

Ina 1

03.01.2017, 19:33

Baaai, pe bune ca mi s-a garantat reteta de untura? )))))))))))

Ina 1

03.01.2017, 19:40

Dia, draga, din comert nu am luat niciodata si n-as avea incredere decat pentru cea din carmangerii de cartier, pe care le cunosc . In carmangeriile mari si in marile magazine 90 % din carne provine din import si eu nu-mi explic, desi am acces la produse si documente, cum poate tine carnea aia 7-14 zile in stare refrigerata iar carnea noastra n-o poti tine in frigider, netratata termic/ neafumata/ necondimentata mai mult de 3 zile. Deci e clar "impanata" cu "ceva" ce noi nu stim si care nu poate fi sau nu se vrea a fi identificat .

Ina 1

03.01.2017, 19:44

Daca intrebi un medic veterinar iti spune ca acasa nu ai aceleasi conditii din camerele frigorifice : ventilatie, umiditate... Totusi, pe mine nu m-a convins...

katty 1

03.01.2017, 21:23

Si eu folosesc osanza tot cruda , la fel ca Diaconta. O curat de pielite, o dau prin masina de carne si o pastrez la congelator.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor