Urda cu ceapa si marar

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 19565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g urda
  • 3 linguri smantana
  • 2 legaaturi ceapa
  • 2 legaturi marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urda cu ceapa si marar:

Urda se da pe razatoarea mare sau se marunteste.

Mararul se spala, se usuca si se toaca marunt.

Ceapa se curata, se spala, se usuca si se toaca marunt.

Urda se amesteca bine bine cu smantana (am pus smantana deoarece urda mea de la stana era foarte uscata dupa doua zile si de aceea inecacioasa) si cu sare dupa gust.

Se adauga ceapa si mararul si se amesteca bine.

Se serveste intins pe paine proaspata cu rosii, castraveti, ardei.

Se poate orna in fel si chip si servit ca antreu.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pasta de jumari