Urzici cu usturoi

de jolygina in Mancaruri de post, 23 Mar 2011 | 6313 vizualizari

 

este prima data cand fac aceasta mancare ,cand auzeam de ea radeam tot timpu spuneam ca e macare de rate ,dar de cand am macat prima data adica anul acesta as manca cel putin la 2 zile
delicoasa (stiau ratustele ce este bun)

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • o capatana de usturoi
  • o lingura de faina
  • delicat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu usturoi:

Curatam urzicile (procurate de la tara, saru-mana unchiule ca mi le-ai cules, fac cinste) de codite si le oparim cu apa clocotita

cand am terminat de curatat le punem la fiert la foc moderat ,sunt gata cand putem sa le taiem usor

le scurgem usor si le bagam in blender, iar in zeama ramasa aduagam o lingura de faina si adaugam apoi urzicile care au fost tocate in blender

le mai lasam putin pe foc cam 10-15 min si adaugam usturoiul tocat marunt sau pisat dupa preferinte

se serveste cu mamaliga

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:52

papica bunaaaaaaa

jolygina 1

25.03.2011, 19:25

au aparut elena prin piata e plin de ele dar eu am fost la tara si le-am luat ,am apelat la neamuri sa mi le culeaga

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 23:47

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalele padurarului (de post)