Am avut 3 verze uriase romanesti pe care le-am tocat si apoi le-am frecat bine bine ( ghini ghini de tot :))) ) cu sare mare.
Am pus uleiul la incins ( in ceaun s-a petrecut procesul...) peste care am turnat carnea taiacata bucati ( pe care am condientat-o).
Dupa ce s-a rumenit indeajuns am adaugat si ceapa tocata marunt.
Dupa aceea am pus varza in ceaun. Am lasat-o cam 50 de minute pe foc.
Apoi am adaugat un pahar cu apa si o ceasca cu bors ( intrucat era prea dulce...sa se mai acerasca putin.) Dupa 10 minute am pus si cele 4 linguri de bulion si am condimenant-o dupa gust. Am lasat-o pe foc sa zic inca vreo 50 de minute pana a scazut ( important e sa se fiarba varza...timp in care eu faceam fagurii).
Apoi am introdus-o in cuptorul incins pentru 50 de minute la calit.
Se serveste cu mamaliga, ciusca, ceapa...sau clasica painica.
Pofta buna!