Varza calita

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 11 Apr 2014 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare, murata
  • sare dupa gust
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza murata, fie se lasa peste noapte in apa rece, fie se toaca marunt si se clateste in mai multe reprize, cu apa rece. Pentru ca la cuptor ar fi durat o zi intreaga pana ar fi fost gata, am ales sa o fierb initial pe ochiul aragazului. Am adaugat apa, atat cat sa o acopere putin si am fiert-o la foc potrivit pana a scazut in totalitate. Am adaugat uleiul si sucul de rosii/bulionul, am omogenizat si am pus-o in cuptorul incins in prealabil, pana ce s-a fiert suficient. Se serveste calda, optional cu mamaliguta (cum altfel?!). Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu paste tricolore [de post]