Varza cu rosii la cuptor

de LUK in Porc, 27 Oct 2011 | 5172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza alba
  • 7-8 buc de burta de porc proaspata
  • o ceapa mica
  • o legatura de marar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4 rosii
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit si uns tava
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu rosii la cuptor:

 Prajiti bucatile de burta in ulei,pe ambele parti.Scoateti apoi bucatile de burta pe o farfurie.Transferati uleiul in care ati prajit burta intr-un vas mai mare.

Varza taiati-o marunt apoi framantati-o bine cu mainile,cu sare si piper.

Taiati ceapa marunt si caliti-o in uleiul de mai sus.Adaugati pasta de tomate si varza. Mai condimentati cu un pic de sare si piper,puneti si o crenguta de marar si lasati sa fiarba 15-20min.

Ungeti un vas termorezistent cu ulei.Puneti apoi un strat de varza,presarati si 2-3 crengute de marar.Asezati apoi feliile de burta peste marar.Acoperiti totul cu varza ramasa.Puneti din nou marar.

Taiati rosiile felii apoi aranjatile peste ultimul strat de varz asi marar.

Puneti apoi vasul in cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru o ora jumate -doua(verificati daca e fiarta carnea).

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi