Cele doua verze le-am curatat (daca e cazul)de primele doua foi si le-am dat un jet de apa dupa care am taiat-o fasii .
Dupa ce am terminat am presarat sare si am frecat-o cu mainile ca sa-si lase zeama.
Intr-o oala mai maricica am pus uleiul la incins in care am adaugat ceapa curatata si taiata, deasemeni si ardeiul .Le lasam 5 minute si punem varza treptat ca sa poata avea loc in cratita si lasam acoperit cu capac aproximativ 30 minute dar amestecand din cand in cand.
Intre timp ea s-a inmuiat bine si gustam, potrivim gustul de sare, adugam si piper,zeama de lamaie si rosiile taiate in fasii sau cuburi, depinde cum va plac
Mai sta 10 minute la calit si inainte de a opri focul punem si mararul tocat marunt.Este un deliciu.Pofta buna
Am pus alaturi de varza si carnati facuti de mine dar nu am alte fotografii dar cand voi mai pregatii va voi pune si reteta.