Varza scazuta ( cu afumatura)

de Valclaudia in Porc, 10 Mai 2014 | 14794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1 fasie slaninuta afumata
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500 gr. afumatura
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta ( cu afumatura):

Spalam afumatura si o fierbem cca 20 minute separat.

Intre timp spalam si tocam varza si ceapa.

Slaninuta se taie cubulete marunte, se topeste in cratita la foc iute.

Cand s-a rumenit adaugam ceapa tocata, amestecam sa nu se arda, adaugam afumatura oparita in prealabil, punem pasta de tomate, 1 cana cu apa, foaia de dafin, sare si piper, varza tocata si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 minute (sau pana se desprinde carnea de pe oase).

La final adaugamun praf de cimbru uscat, marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta ( cu afumatura)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional