Varza scazuta ( cu afumatura)

de Valclaudia in Porc, 10 Mai 2014 | 15254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1 fasie slaninuta afumata
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500 gr. afumatura
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta ( cu afumatura):

Spalam afumatura si o fierbem cca 20 minute separat.

Intre timp spalam si tocam varza si ceapa.

Slaninuta se taie cubulete marunte, se topeste in cratita la foc iute.

Cand s-a rumenit adaugam ceapa tocata, amestecam sa nu se arda, adaugam afumatura oparita in prealabil, punem pasta de tomate, 1 cana cu apa, foaia de dafin, sare si piper, varza tocata si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 minute (sau pana se desprinde carnea de pe oase).

La final adaugamun praf de cimbru uscat, marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta ( cu afumatura)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]