Verine cu pere si mascarpone

de Catalina L in Dulciuri, 11 Oct 2019 | 2474 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, un fel de tiramisu low-carb fara zahar adevarat si fara piscoturi.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/verine-cu-pere-si-mascarpone.html

 

INGREDIENTE

  • 3 pere Williams
  • 250 gr de branza mascarpone
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar (am pus indulcitor natural érythritol)
  • 1/2 lingurita esenta de caramel
  • 1 lingura de cacao amara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Verine cu pere si mascarpone:

Spalati perele.

Curatati-le de piele si de samburi ( am pastrat varful perelor pentru decorul final) si taiati-le cubulete.

Separati galbenusul de albus.

Bateti albusul spuma.

Frecati bine galbenusul cu 'zaharul', adaugati branza mascarpone si amestecati 5 minute (la robot).

Incorporati treptat albusul batut si esenta de caramel. Adaugati jumatate din cubuletele de pere si amestecati usor.

Pregatiti verinele.

Puneti pe fund cubulete de pere, compozitia cu mascarpone si pere deasupra.

Presarati cacao si decorati dupa dorinta.

Dati la rece timp de 2h.

Serviti cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Verine cu pere si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

13.10.2019, 17:28

Delicios!

RODIMUR 1

13.10.2019, 19:12

Arată minunat!

Rocsi 1

14.10.2019, 21:56

Ce deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]