Verzisoare de Bruxelles gratinate

de lilik in Mancaruri de legume, 3 Oct 2010 | 6616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr verzisoare
  • 300 ml sos bechamel
  • parmezan ras(sau cascaval)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Verzisoare de Bruxelles gratinate:

curatam verzele de foile de deasupra si le spalam. Le crestam la cotor si le punem la fiert cu sare. Cand sunt gata (vf unui cutit sa intre si sa iasa usor) le scurgem si le lasam pana cand nu mai iese abur. Le punem intr-o tava si deasupra varsam sosul si presaram cu branza. Dam la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

daca vreti puteti taia verzisoarele in 2 inainte de a le pune in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Verzisoare de Bruxelles gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci