Vinete Evantai

de amalia01 in Mancaruri de legume, 27 Mar 2016 | 4247 vizualizari

 

Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei. 
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si, desi nu are ...inca!...in gradina, nu mi-a fost usor sa o pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete potrivit de mari
  • bacon
  • cascaval
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 rosii mici
  • porumb boabe
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Evantai:

Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.

Condimentezi vinetele cu sare si piper.

Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.

Asezi vinetele intr-un vas ermorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.

Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosii tocate marunt, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.

Servesti cu dragoste imediat, alaturi de familie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

VI 1

24.07.2016, 07:36

Gustoase

antoanela 1

24.07.2016, 21:28

super voi testa si eu reteta ta

lugiana 1

24.07.2016, 22:23

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel