Vinete pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6657 vizualizari

 

aveam de gand sa fac o salata de vinete azi, insa imi era pofta de niste vinete panne.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vanata de coaja, o spalam, o taiem rondele nici foarte groase nici prea subtiri.

Batem oul ca pentru omleta, punem sare, piper, boia si amestecam.

Dam feliile de vinete prin aceasta compozitie, apoi prin faina si pesmet si le prajim in ulei incins pe ambele partii pana devin aurii.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.

Eu le-am servit cu rosii si le-am stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Teo 1

05.08.2010, 22:29

imi place ca le-ai stropit cu zeama de lamaie !

nadina73 1

06.08.2010, 12:30

5 furcu super bune lui dragos i plac tare mult

Julie 1

06.08.2010, 12:40

Foarte bune ! Si eu fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu vinete, ardei si telemea