Vinete pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6874 vizualizari

 

aveam de gand sa fac o salata de vinete azi, insa imi era pofta de niste vinete panne.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vanata de coaja, o spalam, o taiem rondele nici foarte groase nici prea subtiri.

Batem oul ca pentru omleta, punem sare, piper, boia si amestecam.

Dam feliile de vinete prin aceasta compozitie, apoi prin faina si pesmet si le prajim in ulei incins pe ambele partii pana devin aurii.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.

Eu le-am servit cu rosii si le-am stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Teo 1

05.08.2010, 22:29

imi place ca le-ai stropit cu zeama de lamaie !

nadina73 1

06.08.2010, 12:30

5 furcu super bune lui dragos i plac tare mult

Julie 1

06.08.2010, 12:40

Foarte bune ! Si eu fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]